MarleneSand.dk

v. Marlene Sand

Grønsundvej 282

4780 Stege

 

Henvendelse vedrørende ordrer:

Telefon: 61305414 (Hverdage 12.00-16.00)

E-mail: butik@marlenesand.dk

 

Forretningbetingelser

 

Bestilling:

Du kan bestille varer via vores hjemmeside.

Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail, der også indeholder information omkring retur- og reklamationsret .Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side.

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail.

Der er ikke mulighed for at se tidligere ordre ved en login mulighed på hjemmesiden. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en e-mail til butik@marlenesand.dk

 

Betaling:

Vi tager forbehold for manglende leverancer, udsolgte varer, stave og trykfejl samt evt. pris- og afgiftsændringer.

 

 

Alle priser på websitet er angivet i danske kroner og inkl. moms og alle danske afgifter, told mv. Priserne er dagspriser.

 

På www.marlenesand.dk kan der betales med paypal eller mobile pay mobil: 61305414

 

Levering:

Levering sker indenfor Danmarks grænser, dog kan der også sendes til andre lande mod forhøjet leveringsudgift. Levering sker via Post Danmark. Normal forsendelse: leveres 2-5 hverdage efter, at vi har modtaget ordren dog kan der gå yderligere dage ved bestillinger op til weekenden samt i weekenden. Kan ordren ikke leveres inden fem arbejdsdage, vil du modtage en e-mail eller blive ringet op herom. OBS: Ordren sendes samlet, når den er komplet.

 

Marlenesand.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark og forhold der er udenfor vores rækkevidde, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra 3. mand mm, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

 

Fragt:

Det koster 49 kr. for alle forsendelser, uanset vægt. Køber du for mere end 500 kr. er fragten uden beregning.

 

Fortrydelsesret:

Du kan få pengene tilbage indtil 30 dage efter købet, men kun hvis du returnerer varen. Varen skal være i væsentlig samme stand og mængde og du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

I op til 30 dage fra den dag du har modtaget varen, kan du bytte en vare der er i væsentlig samme stand og mængde. Du kan bytte til en anden vare eller til et tilgodebevis.

 

Returnere varen pr. post:

MarleneSand.dk

Grønsundvej 282

4780 Stege

Du skal selv betale portoen for at sende varen retur. Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

Et tilgodebevis kan dog ikke ombyttes til kontanter/gavekort og varer købt med et gavekort kan ikke ombyttes til kontanter eller tilgodebevis.

 

Hvis du har fået fragt uden beregning på dit køb, vil fragt blive modregnet i returbeløbet, såfremt det samlede køb derved kommer under kr. 500,-.

 

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af bon, ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

Reklamationsret:

Når du handler på www.marlenesand.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du indsende det til os på vores adresse:

Marlenesand.dk

Grønsundvej 282

4780 Stege

 

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen.

 

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.

 

 

Henvendelse vedrørende ordrer:

Telefon: 61305414 

E-mail: butik@marlenesand.dk

 

 

 

 

Dine personlige oplysninger:

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• navn

• adresse

• telefonnummer

• e-mail adresse

 

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Marlenesand.dk og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Marlenesand.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Oplysninger afgivet til www.marlenesand.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Som registreret hos os, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til marlenesand.dk via e-mail: butik@marlenesand.dk